6 dagen skiën in de Franse Alpen

Aftermovie

Waarde leden,

Wij horen u denken; “Turfschip”? Waar heeft de commissie het over?

Laat ons dat nog eenmaal uiteenzetten. Tijdens de Tachtigjarige Oorlog voer Maurits van Oranje met zijn mannen verstopt in turfvaten het kasteel van Breda binnen. Dit kasteel, dat was bezet door de Spanjaarden werd op deze slinkse wijze heroverd door de Nederlanders.

Ruim vierhonderd jaar later beleven de leden der Studentenvereniging Phileas Fogg een rumoerige tijd, de gemeentelijke bezetter heeft bezit genomen van onze mooie sociëteit en de straaljagers in de Vesting tikken harder aan dan gedacht. De legende van het Turfschip leert ons dat met creativiteit en doorzettingsvermogen een hele hoop bereikt kan worden. 

Precies deze kwaliteiten zijn vereist voor een deelname aan een trip van mythische proporties. Een reis richting de Franse Alpen, een reis waar de leden der sv. Phileas Fogg hun naam eer aan kunnen doen en tot slot een reis waarin vriendschappen voor het leven nog eenmaal meer beklonken worden met een schnaps en een glas goudgeel gerstenat.

Voor een schamele 265 euro krijgt u van ons

 

Busreis

Vervoer heen en terug

 

Accommodatie

Alsof leden rusten

 

Skipas

Voor vier dagen

 

Activiteiten

en de daarbij horende biertjes/schnaps

Veelgestelde vragen (FAQ)

Ik begrijp er weer niets van. Wie moet ik bellen voor speciale aandacht?

Guus van Boom en Ruben van der Burgh, zijn er voor je en kunnen al je vragen beantwoorden. Wat ze niet doen, kwijldoekjes vervangen, luiers verschonen en relatieproblemen oplossen. Betaling gaat per uur.

Help, ik ben nog nooit op wintersport geweest. Ik kan niet skiën.

Maak je geen zorgen lief klein meisje, wij hebben vernomen dat Stijn Hooites Meursing heel goed kan skiën en je graag een gratis lesje geeft. Daarnaast zijn er nog genoeg andere ervaren skiërs die in ruil voor wat tips en tricks betalingen in natura accepteren. Wij raden je aan het toch te proberen, het maakt de ervaring compleet, al doe je het alleen maar voor de lunch op de piste of de onvergetelijke après-ski avonden.

Mocht je het toch echt niet willen, als je geen skipas wil hebben krijg je 42 euro korting op je reiskosten. Je kunt dan een gratis fiets lenen bij het hotel, relaxen in het buitenbad of de terrassen alvast opwarmen voor als de pistetijgers naar beneden komen.

Help ik heb geen ski’s of snowboard.

Stop maar met verdrietig zijn, met een klein beetje extra stufi heb ook jij een mooi stel latten onder je voeten. Vanaf 55 euro ben je al voorzien van splinternieuw materiaal, skischoenen + ski’s.

Ik gok dat ik weer een been breek. Moet ik me verzekeren?

Een verzekering is absoluut geen slecht idee, tegelijkertijd met de inschrijving voor de reis heb je een keuze om een verzekering af te sluiten. Voor 15,42 euro heb je al een basisverzekering voor 6 dagen. Check ook even je eigen reisverzekering.

Biertjes zijn toch vet duur op de berg?

In Oostenrijk is dit zeker waar, Frankrijk daarentegen valt wel mee. Daarnaast zijn wij als commissie natuurlijk druk bezig met het maken van drankafspraken en het bedenken van leuke acties. We zullen u in ieder geval alvast deze actie kunnen meegeven. Van 17u tot 21u 2halen1betalen bij DE après-ski toko in SuperD.

In wat voor gebied zitten we?

Superdévoluy is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een populaire bestemming onder Nederlandse wintersporters. Hier heb je alles lekker dicht bij elkaar, dus of het nou de piste of de kroeg is waar je naar zoekt, het is hier nooit ver weg! Ideaal, want je komt natuurlijk om meters te maken óp de piste en niet daarbuiten.

Er zijn niet veel kroegen in Superdevoluy, maar altijd wel één waar het gezellig is! Heb je zin om ook lekker te dansen? Dan ga je naar La Fournaise, de leukste discotheek van het dorp. Hier kun je tot in de late uurtjes met je voeten van de vloer. Heb je even zin in iets anders? Probeer dan eens sneeuwkiten of ga een middag naar het overdekte zwembad. Genoeg te doen dus! (bron: Husk)

Waar en hoe kan ik me inschrijven?

Op deze pagina kun je alvast een plekje claimen op de inschrijflijst. Er zijn voor nu 35 plekken, dus ben je bang dat we vol raken, schrijf je dan snel in bij het aanmeldformulier hierboven.

Hoe en wanneer moet ik betalen?

Aan het einde van deze zomer gaat de officiële inschrijfpagina open. Je kunt vanaf dan betalen voor de reis en alle extra opties (skihuur, verzekering etc) aanklikken. Na de inschrijving moet je binnen 10 dagen een aanbetaling doen van 75euro. De rest moet je uiterlijk 6 weken voor vertrek hebben overgemaakt.